Week 20

Door: Sander Breukhoven

Blijf op de hoogte en volg Sander

12 Juli 2015 | Australië, Seville Grove

Week 20 was dus zoals de afgelopen weken weer een volle werkweek. Ik heb deze week een brief gekregen van de belastingdienst van Australië, omdat ik mijn belastingcenten kan terugvragen. Ik denk, joepie, want iedereen zegt dat ik alles terug krijg als je onder de $18.000 heb verdiend in het hele jaar. Dat is dus het geval, maar door een of andere reden krijg ik dus alleen maar $55 terug... En nog steeds zegt iedereen dat ik alles terug zou moeten krijgen.. Daar gaan we deze week dus nog even achterna. Deze week heb ik ook afscheid genomen van Ha. Ha ging gister avond richting Bali vliegen om daar nog even het land te zien en daarna gaat hij terug naar Duitsland. Donderdagavond hebben we dus nog even afgesproken om een laatste bier te drinken. Na het werk ben ik dus op de trein gestapt richting Northbridge. Daar was een restaurant genaamd 'Outback Jack'. Een echt Aussie restaurant met lekkere Aussie gerechten. Ik nam kangoeroe (het is een soort biefstuk, half gaar en dus heeel erg lekker!) en Ha nam krokodil (de smaak is het beste te omschrijven als een mix van kip en vis). Je kon ook struisvogel nemen.. Zeer Australische gerechten dus.
Na het diner zijn we doorgelopen richting de Mustang bar en hebben we daar nog wat biertjes gehad. Daarna afscheid (?) genomen op Perth Station en toen weer terug gegaan naar huis, want ik moest weer doodleuk om half 6 opstaan vanwege werk.

Die volgende dag was een korte werkdag. Van half 7 tot 2 uur. Ik heb de middag vrij weinig gedaan. Aan het eind van de middag ben ik naar het vliegveld gereden, want het was de dag dat Matthijs aankwam. Ik met mijn goede gedrag om 6 uur op het vliegveld, blijkt dus dat hij om 18:05 landt... En hij kwam pas naar buiten rond 19:15... Afijn, hij is veilig aangekomen en zijn we weer teruggegaan met mijn auto (die het overigens weer eens amper deed...). Zaterdag ben ik samen met Matthijs naar Armadale gereden omdat hij naar de bank moest. Die was dus dicht... Hem thuisgebracht en ik moest nog even terug naar huis om pap's posters op te halen, want die zou ik afleveren in een kerk in de stad. Auto start weer niet (!!!!!!!!!!!!) Lopend naar de trein dus. Eenmaal in de stad aangekomen was de kerk gesloten, dus kon ik de posters niet afleveren. Wel wilde de visitors centre (de VVV dus) flyers hebben, dus die zullen we binnenkort leveren. Toen ik weer terug kwam was de motor van de auto weer koud en kon de motor weer gestart worden om daarna Matthijs op te halen en mee te brengen naar de Dekkers om de scooter op te halen. Ik denk dat ik deze week maar naar de mechanic ga om de auto na te laten kijken, want het loopt me de strot uit. Gister nog een gezellige avond gehad. Chelsea en Matthijs kwamen hier voor diner en we keken de cricketwedstrijd van Australië tegen Engeland (rivaliteit net als Feyenoord en Ajax. Australië verloor).

Vanmorgen naar de kerk geweest en daarna de mensen gebeld waar wij (de Breukhovens) zullen verblijven als mijn ouders zijn gearriveerd. Dat is in de countryside van Byford. Morgen zal ik na het werk daar naartoe rijden om het even te komen bezichtigen.

Volgende week weer een blog.

• 12 Juli 2015 - 12:05

Ria In 't Veld:

Wat heb je toch een vervelend leven...

• 12 Juli 2015 - 13:52

Arjan Breukhoven:

Heel zwaar leven ...

• 12 Juli 2015 - 15:59

Anja:

Veel plezier met je broer daar de komende weken!!!!